Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1969, με ευδιάκριτα χαρακτηριστικά σκάφη. Όλες οι διαδικασίες παραγωγής διεξήχθησαν με το χέρι, με συνεχή παρακολούθηση του έργου. Με την πάροδο των ετών και με την έλευση των νέων τεχνολογιών, οι διάφορες διαδικασίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες της σημερινής παραγωγής. Το ψήσιμο του μεταμορφώθηκε από μικρή εταιρεία, στην επιχείρηση με τις βιομηχανικές τεχνολογίες.

Τα πάντα είναι αυτοματοποιημένη, με την εξαίρεση της φρύξης φυτών. Ακόμα και σήμερα, η διαδικασία του ψησίματος του καφέ, γίνεται χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή φωτιά από ξύλα. Αυτό το σύστημα, ενσταλάζει στον καφέ μας, μυρωδιές και γεύσεις χαρακτηριστικά που τους διαφοροποιούν από τους άλλους. Όλες οι φάσεις του ψησίματος και ανάμειξης και γευσιγνωσίας, που ακολουθείται από τους μετόχους προσωπικά, ευσυνείδητα, να αξιολογεί κάθε παρτίδα του προϊόντος. Η δέσμευση αυτή διασφαλίζει την ποιότητα και την ευγένεια εγκαίρως όλα χαρμάνια μας.

Η προσοχή στα προϊόντα μας, διατηρεί επίσης το κριθάρι που παράγεται από την εταιρεία μας, στο οποίο υπάρχει μόνο κριθάρι ιταλικής προέλευσης, το έδαφος με τα παραδοσιακά πέτρινα μύλο.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *